Praktijk voor basis psychologische zorg

Contactgegevens & route

De praktijk is op maandag  en dinsdag tot 17.30 uur open  en op woensdag tot 14.00 (telefonisch tot 17.30). Donderdag en vrijdag is het maar zeer beperkt mogelijk om afspaken te maken, op deze dagen geef ik onderwijs, supervisie of groepstrainingen (zie elders op de site).  Daarnaast is er de mogelijkheid tot een avondspreekuur. De wachtlijst is hiervoor echter momenteel erg lang.

 

Telefonisch contact

De praktijk is altijd telefonisch bereikbaar op nummer 0317-310767. Tijdens gesprekken met cliënten, buiten kantooruren of bij afwezigheid hoor je de VoiceMail. Als je jouw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt je zo snel mogelijk teruggebeld. In noodsituaties, als de praktijk gesloten is, kun je het beste jouw eigen of de dienstdoende huisarts bellen.

T: 0317-310767

Digitaal contact

Voor vragen en privacygevoelige meldingen kun je ook onderstaand formulier invullen.

Als ik je digitaal beantwoord, ontvang je een uitnodiging om een wachtwoord aan te maken in een veilige mailomgeving. Dit is noodzakelijk in het kader van de AVG-wetgeving. 
 


Afspraak afzeggen/verzetten

Indien je verhinderd bent, dien je de afspraak tenminste 48 uur van tevoren af te zeggen door op te bellen en/of op de VoiceMail in te spreken. Dit kan ook buiten kantooruren. Een te laat afgezegde afspraak wordt volledig in rekening gebracht en niet door jouw zorgverzekering vergoed.


Wat te doen in crisis?

In geval van een acute crisis situatie, kunt u binnen kantooruren contact met mij opnemen. Samen kijken we dan wat u op dat moment nodig heeft en of bijvoorbeeld de huisarts of crisisdienst ingeschakeld moet worden.

Buiten kantooruren is de praktijk gesloten. Op deze momenten neemt u contact op met uw huisarts of de diensdoende huisartsenpost.  In ieder geval is de regionale huisartsenpost bereikbaar in geval van psychische nood. Bel uw lokale huisartsenpost telefoonnummer. Deze wordt vermeld op de voicemail van uw eigen huisarts. 

U kunt tevens contact opnemen met de hulplijn zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chatten via hun website. Ook indien u zich zorgen maakt over iemand in uw (directe) omgeving, kunt u telefonisch contact zoeken. Voor meer informatie over deze hulplijn zie www.113.nl

Praktijkwaarneming bij ziekte of vakantie

Wanneer de praktijk gesloten is wegens vakantie of ik onverhoopt (langere tijd) ziek ben, zal de praktijk door collega's in de regio waargenomen worden. Ik werk hiertoe samen met collega's uit Doorwerth, Oosterbeek en Heteren. Op mijn antwoordapparaat kunt u de contactgegevens iin een dergelijk geval vinden. Sluiting van de praktijk wegens vakantie wordt altijd geruime tijd eerder doorgegeven en in de praktijk aangekondigd.

Praktijkadres 

Van maandag t/m woensdag (donderdag en vrijdag ivm onderwijswerkzaamheden gesloten)
Baron van Pallandtlaan 4
6865 BW Doorwerth
Klik hier voor een route in Google Maps.