Praktijk voor basis psychologische zorg

BEHANDELING VIA INTERNET: CLIENTEN LOGIN

De ClientenLogin

Een goede werkrelatie is een belangrijke voorwaarde voor het slagen van de behandeling. Het is een samenwerking waarin geprobeerd wordt om efficiënt en effectief de problematiek te verminderen of op te lossen. Daarbij kan het goed zijn om tussen de sessies door contact te hebben, oefenopdrachten of informatie door te geven etc. Dit heet tegenwoordig Ehealth. Dus eHealth kan onderdeel uitmaken van de behandeling.

Ik gebruik hiervoor de ClientenLogin. Zo kan er binnen een beveiligde omgeving berichten gestuurd worden. Het voordeel is dat je zo tussen de sessies zelfstandig verder kan werken en zo een hoger behandelrendement behaalt.

In sommige gevallen is het mogelijk een groot deel van de behandeling volledig via eHealth te doen, via een zogenaamd geprotocolleerd behandelprogramma. Indien dat passend is, zal dit in het intakegesprek besproken worden. Het voordeel van de Clientenlogin is dat ik een op maat gemaakt eHealth traject aan kan bieden, passend bij jouw klacht en tempo (dit in tegenstelling tot veel standaard eHealthproducten die vrij op internet aan te schaffen zijn).

Rechts op de website is het mogelijk om in te loggen op jouw eigen Clientenlogin, als ik je daar heb aangemaakt. Deze beveilig je met een zelf gekozen password. Wanneer er nieuwe berichten klaarstaan ontvang je via de gewone mail hier een melding over.